Cum ar fii sa CASTIGI BANI cu Wanted Sneakers Romania? Suna bine, nu?

Acum Wanted Sneakers Romania deschide programul de Affiliates Marketing! Ce inseamna asta?

Persoanele care vor fii acceptate in acest program vor castiga bani de pe urma vanzarilor facute de Wanted Sneakers. Acest concept de Affiliate Marketing este prezent in Europa si Statele Unite pe o gama variata de site-uri gen nike.com. Wanted Sneakers este probabil primul website de Sneaker Resell care aduce acest concept in Romania si imparte astfel profitul cu persoanele acceptate in program.

Cum functioneaza?

Dupa inscrierea in program: https://wantedsneakers.ro/affiliates/ si acceptarea de catre noi, vei putea creea linkuri de affiliate cu care poti promova articole, sau grupuri de articole de la noi de pe site. Fiecare persoana care intra pe site de pe acel link (acele linkuri) vor fii afiliate programului tau de marketing si astfel orice comanda o va face in termen de 30 de zile de la intrarea pe site, iti va aduce un profit de 3-5% din valoare comenzii ( in functie de valoare procentului care iti este aprobat la momentul inscrierii).

NU conteaza daca cumpara un produs din linkul tau sau orice alt produs de pe site!

Cati bani poti castiga?

Haide sa facem un exemplu cu o postare: Sa zicem ca postarea ta va ajunge la la 50.000 de oameni pe platformele tale (instagram facebook, tiktok) Dintre acestia sa zicem ca doar 5%, adica 2500 de oameni vor da click pe link Dintre acestia sa zicem ca doar 5% adica 125 de persoane vor face o achizitie in urmatoarele 30 de zile. Pretul mediu al produselor pe site este undeva la 1000 de lei. Astfel postarea ta iti aduce: 125 x (1000 x 3%) = 125 x 30 lei = 3750 lei sau 6250 lei la 5% Nu suna rau pentru o postare, nu? Sigur ca aceste procente nu sunt garantate si nu depind decat de felul in care vei face promovarea si oamenii care te urmaresc. Bineinteles nu exista nici o limita al postarilor pe care poti sa le faci…

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping