Politica de Livrare

PLASAREA COMENZILOR

După plasarea comenzii tale produsele comandate sunt rezervate în sistem și trimise pentru verificare către depozit. Te anunțăm de acest lucru printr-un mail imediat ce procesăm comanda plasată de tine, dar și prin schimbarea statusului comenzii în contul tău de client. 

Faptul că produsele au fost rezervate de sistem nu este o garanție că produsele vor fi livrate, ci doar că acestea au prioritate și intră pe lista de verificare din ziua imediat următoare. Ca procedură, toate comenzile plasate în ziua X sunt date spre verificare în ziua lucratoare imediat următoare. Confirmarea lor poate veni în aceeași zi sau în maxim 3 zile lucrătoare în funcție de numărul de comenzi, promoții etc.

Plasarea unei comenzi pe site-ul wantedsneakers.ro nu garantează existența tuturor produselor din următoarele motive:

– produsele afișate online nu mai există în stocul fizic din depozit (furturi din magazine, pierderi, erori stoc etc)

– produsele sunt defecte sau incomplete, lucru care se poate descoperi în timpul procesului de confirmare a lor

Îți garantăm că lucrăm în permanență pentru îmbunătățirea sistemului și pentru perfecționarea programelor de management al stocurilor. Calitatea serviciilor pe care ți le oferim reprezintă prioritatea noastră, dar există elemente care sunt în continuare influențate de factorul uman.

CONFIRMAREA COMENZILOR

Imediat ce produsele tale sunt confirmate de către magazine, ele intră in procesul de a fi pregătite pentru livrare. 

Dacă ai în comanda ta mai multe produse și doar o parte din ele sunt confirmate, tot pe mail te vom anunța care din ele pot fi livrate către tine și care sunt stornate.

Comenzile confirmate și pregătite de livrare pleacă din depozitul nostru în fiecare zi în intervalul orar 15.00-17.00.

Toate aceste schimbări cu privire la comanda ta sunt vizibile în statusul comenzii tale din contul de client creat pe site.

Produsele care au lansare speciala se pot achizitiona doar cu cardul si sunt limitate la o singura pereche pe client. Aceste produse se anunta pe pagina de facebook si instagram wantedsnkeakers.ro in care se specifica ca se achizitioneaza o singura pereche per client si se accepta doar plata cu cardul. Aceste produse vor avea in site eticheta de produs special. Comenzile care nu se incadreaza in acesti termeni nu se onoreaza.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping