RETUR

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta (online), in termen 14 zile de la data la care dumneavoastra sau o parte terta numita de dumneavoastră intra  in posesia fizica a produselor.

Pentru a fi eligibil pentru returnare, atat articolul cat si ambalajul acestuia trebuie sa fie nefolosit si exact aceeasi conditie în care l-ati primit. Pentru ca cererea dvs. de returnare sa fie acceptata trebuie sa respectati toate conditiile si instructiunile prezente in formularul de retur  pe care il puteti descarca aici, toate campurile prezente fiind obligatorii.

WantedSneakers.ro nu este responsabil pentru furnizarea sau plata transportului aferent produselor returnate. Nu acoperim costul niciunui retur,  clientii nostri trebuie sa asigure transportul. Daca orice produs returnat vine cu un cost de transport, acesta va fi respins.

Recomandam de asemenea sa pastrati dovada expedierii returului catre noi, dovada care trebuie eliberata de curier cand predati coletul acestuia. Dovada trebuie sa contina informatiile despre coletul returnat: codul de urmarire (AWB), numele si adresa expeditorului.

Nu este necesar sa ne notificati in niciun fel in legatura returului, respectati toate conditiile de pe formular, expediati coletul spre noi iar in maxim 24 de ore de cand acesta ajunge inapoi la sediul www.wantedsneakers.ro veti fi notificat printr-un SMS. Pentru mai multe informatii despre rambursari/retururi/schimbari, va rugam să consultati politica de returnare sau sa ne contactati telefonic la numarul +40726769999, pe Instagram aici, sau prin mail la contact@wantedsneakers.ro . 

ANULARE / MODIFICARE COMANDA

Incepem sa lucram la comanda dvs. de indata ce o primim, asa ca nu vom putea face modificari la o comanda daca aceasta a fost deja confirmata si expediata. Daca doriti sa modificati sau sa anulati comanda si nu au trecut mai mult de 12 ore de la plasarea acesteia contactatin-ne folosind acest link sau direct pe contul de Instagram oficial ce poate fi accesat aici.

SCHIMBURI

Orice articol achizitionat din cadrul magazinului WANTEDSNEAKERS.RO se poate schimba conform formularului de retur cu orice alt produs disponibil pe website. Inainte de a trimite coletul spre sediul WANTEDSNEAKERS este necesar sa ne contactati telefonic (+40726769999) pentru ca echipa noastra sa poata verifica si rezerva produsul dorit in schimb. 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping