Wanted Sneakers nu poate interveni in realatia Client-Oney! Acceptarea ratelor este hotarata EXCLUSIV de catre ONEY! Pentru orice nelamuriri privind optiunea de plata in rate fara dobanda, va rugam contactati ONEY 

Cum platesti in RATE fara DOBANDA in 2 pasi?

1. La finalizarea comenzii, selecteaza optiunea NETOPIA Payments
2. Selecteaza ONEY si alege ratele

Mai multe detalii despre plata in rate fara dobanda

1. CE ESTE SOLUȚIA 3X4X ONEY?
Această metodă de plată presupune plata coșului de cumpărături în 3 sau 4 rate cu un card de DEBIT (inclusiv cardul de salariu), și este oferită pentru cumpărături de minimum 450 lei.

Foarte important:
– Prima rată se achită pe loc, deci trebuie să aveți disponibilă suma primei rate pe card
– Cardul trebuie să nu expire până la achitarea ratelor

 

2. CINE POATE BENEFICIA DE SOLUȚIA DE CREDITARE 3X4X ONEY?
Soluția 3x4x Oney este dedicată doar persoanelor fizice, majore și rezidente în România

 

3. CE CARDURI SUNT ACCEPTATE?
Sunt acceptate cardurile de DEBIT (inclusiv cardul de salariu) Visa și MasterCard, emise de băncile sau instituțiile financiare din România.

Nu sunt acceptate:

  1. Carduri preplătite, virtuale sau carduri emise în altă țară
  2. Carduri de credit
  3. Carduri business (emise pentru persoanele juridice)
  4. Cardurile Revolut, cardurile Visa Electron sau Maestro

 

4. CE DOCUMENTE SUNT NECESARE?
Pentru a utiliza această soluție de creditare, nu aveți nevoie de niciun document, ci doar de un card de debit.
Nu solicităm o justificare a venitului lunar încasat de dumneavoastră.

 

5. CUM POT BENEFICIA DE SOLUȚIA DE CREDITARE 3X4X ONEY?
Online:
 1. Adaugi produsele dorite în coș
 2. Alegi opțiune de plată Rate online cu card de debit prin Oney și numărul de rate
 3. Apeși butonul „Trimite comanda”
 4. Pe pagina de plată Oney completezi datele solicitate

 

Exemplu reprezentativ pentru 3x Oney cu titlu gratuit:
Pentru un credit de 900 de lei acordat prin 3x Oney pentru achiziții de pe www.wantedsneakers.ro, clientul va plăti următoarele sume:

• o rată inițială de 300 lei, apoi
• 2 rate lunare de 300 lei fiecare, care se rambursează la fiecare 30 de zile de la plata ratei inițiale.

Pentru un credit rambursat în termen de 60 de zile, rata dobânzii fixe este 0%, iar dobânda anuala efectiva (DAE) este 0%. Obținerea creditului pentru client este gratuită, iar valoarea totală a creditului este de 900 lei.

 

Exemplu pentru 4x Oney cu titlu gratuit:
Pentru un credit de 1.600 de lei acordat prin 4x Oney pentru achiziții de pe www.wantedsneakers.ro, clientul va plăti următoarele sume:
• o rată inițială de 400 lei, apoi
• 3 rate lunare de 400 lei fiecare, care se rambursează la fiecare 30 de zile de la plata ratei inițiale.

Pentru un credit rambursat în termen de 90 de zile (și nu mai mult de 3 luni), rata dobânzii fixe este 0% și dobânda anuala efectiva (DAE) este 0%. Obținerea creditului pentru client este gratuită, iar valoarea totală a creditului este de 1.600 lei.

Acesta reprezintă exemplu indicativ pentru o soluție de creditare. Informațiile finale vor fi indicate în e-mailul de confirmare incluzând graficul de rambursare final. Informațiile prezentate în simulatorul de credit sunt orientative și nu reprezintă o obligație contractuală a Oney Bank de a furniza o Soluție de Creditare Oney. Valoarea maximă a creditului pe care îl puteți primi va fi determinat pe baza informațiilor furnizate de dvs. Și va fi supus evaluării interne a Oney Bank. Prevederile OUG nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori, așa cum a fost modificată nu se aplică Soluțiilor de Creditare Oney, care rămân supuse legislației generale privind protecția consumatorilor, incluzând, dar fără a se limita la Ordonanța de Guvern nr. 85/2004 privind protecția consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanță privind serviciile financiare (“OUG nr. 85/2004”).

Conform OUG nr. 85/2004, beneficiați de un termen de 14 zile calendaristice pentru a vă retrage din contractul de credit începând cu data încheierii contractului de credit. Contractul de credit se consideră a fi încheiat la data primirii e-mailului de confirmare, sub rezerva acceptării electronice (prin bifarea căsuței electronice) de către dvs., a Termenilor și Condițiilor Generale aplicabile acordării online a Soluțiilor de Creditare Oney (3xOney și 4xOney) (“Termenii și Condițiile Generale”) și a solicitării creditului de dvs. prin click pe butonul “Plata în rate” pe websiteul Oney Bank. Îndeplinirea criteriilor de eligibilitate pentru acordarea Soluțiilor de Creditare Oney, menționate în Termenii si Condițiile Generale, nu vă conferă în mod automat dreptul de a obține Soluțiile de Creditare Oney, care rămân condiționate de aprobarea Oney Bank pe baza analizei sale interne. Vă rugăm să rețineți că ulterior efectuării verificărilor interne (in maximum 14 zile de la data acceptării electronice de către dvs. a ofertei de creditare și a Termenilor și Condițiilor Generale) creditul vă poate fi refuzat.

Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele și serviciile vândute online și sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei și maxim 12000 Lei. Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile și rezervate doar persoanelor fizice majore (minimum 18 ani) având capacitate de exercițiu deplină la data acceptării Termenilor și Condițiilor Generale, care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: (i) sunt rezidenți in România (cetățeni români și cetățeni străini rezidenți români); (ii) sunt consumatori, în înțelesul legislației aplicabile și prin urmare nu acționează în scopuri de natură profesională sau comercială; (iii) dețin un card de debit Visa sau Mastercard valabil (excluzând carduri preplătite/carduri care solicită sistematic autorizări cum ar fi VISA Electron și Maestro), emise de o instituție de credit din România sau de o sucursală din România a unei instituții de credit din UE, având un termen de valabilitate ce depășește cu mai mult de 2 luni de zile durata

Soluției de Creditare Oney selectate, sau dețin orice alte metode de plată, așa cum sunt specificate acestea de Oney Bank. Oney Bank este o instituție de credit franceza autorizata sa desfășoare activități de creditare si de plata de Autoritatea Franceză de Control Prudențial și Rezoluție (“ACPR”), organizată și funcționând ca societate pe acțiuni în conformitate cu legislația din Franța, cu un capital social de 51.286.585 euro, înregistrată în Registrul Comerțului și Societăților din Lille Metropole sub numărul 546 380 197, cu sediul situat în str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), număr de telefon 0373.806.977 și adresă de email: serviciulclienti.ro@oney.com.

Oney Bank este supravegheată, în primul rând, de autoritatea competentă franceză, ACPR, precum și de Banca Națională a României (“BNR”) și furnizează Soluțiile de Creditare Oney transfrontalier, fără prezență fizică pe teritoriul României (având în vedere natura exclusiv online a activității de creditare), desfășurând activități de creditare a consumatorilor în România în condițiile libertății de a furniza servicii în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului 99/2006 privind instituțiile de credit și adecvarea capitalului, cu modificările ulterioare, fiind înregistrată în registrul public al BNR cu privire la instituțiile de credit UE care au notificat prestarea de servicii în mod direct în România, conform notificării din 31/10/2019 (a se vedea lista BNR https://www.bnr.ro/Registre-si-Liste-717.aspx#IC )

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping